Dibeungkeut Steel T pager Posts borongan - Cina Tianjin Bluekin Industries

produk

Dibeungkeut Steel T pager Posts borongan

Pondok Description:


  • pos pager: $ 700- $ 800 per ton
  • Suplai Kamampuhan: 1000 ton
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    Spésifikasi sahiji pos t dibeungkeut:

    bahan: rail baja
    beurat: 0.85,0.95,1.25,1.33lbs / ft jsb
    panjangna: 5'-10 'jsb
    beungeut: dicét kalayan Spade, dicét euweuh Spade, unpainted kalawan Spade, unpainted tanpa Spade, panas-dipped galvanized

     

    Ciri tina pos t dibeungkeut:
    • design T resists bending

    • heavier tur kuat ti U tulisan
    • Swaged pelat jangkar masihan tulisan stabilitas
    • Rail baja alami tahan ka weathering
    • Mudah ngajalankeun kana taneuh - euweuh liang pikeun ngagali
    • kakuatan nahan kuat pikeun sagala jenis pager
    • Galvanized tulisan papanggih specs Federal Highway kalawan punjul lalawanan karat
    • Studs nyegah lawon pager tina tunggang kaluhur atanapi kahandap ka pos 
    • lawon pager napel aman posting ku pre-kabentuk klip logam
    • pelat jangkar tiis ngajalin masangkeun

    aplikasi:

    • Jalan Raya pager
    • wates kamajuan
    • Ladang na pager lapang
    • Tangkal sarta rojongan rungkun
    • Rusa na satwa pager
    • pager Keusik pikeun dune maintennce
    • TPA jeung situs konstruksi fencea

     

    beurat

                                                                    Panjang dibeungkeut T POST
    5 '
    5,5 '
    6 '
    6.5 '
    7 '
    8 '
     
    PCS / MT
    PCS / MT
    PCS / MT
    PCS / MT
    PCS / MT
    PCS / MT
    0.95lbs / ft
    464
    422
    387
    357
    331
    290
    1.25lbs / ft
    353
    321
    294
    271
    252
    220
    1.33lbs / ft
    332
    301
    276
    255
    237
    207
    ukuran lianna salaku paménta anjeun

     

    Gambar produk

     HTB1hYtde8fM8KJjSZFOq6xr5XXah

    Rincian produk

     HTB1STs4eRfM8KJjSZFhq6ARyFXai

     Bungkusan & pengiriman barang

     HTB18O4Kmx6I8KJjy0Fgq6xXzVXaG

     produk panas

     HTB1pKR2eBLN8KJjSZPhq6A.spXax

    Émbaran parusahaan

    HTB1DaUtmf2H8KJjy0Fcq6yDlFXaoHTB13Wy3eBLN8KJjSZFPq6xoLXXaVHTB1PfoBmcrI8KJjy0Fhq6zfnpXa7

     

    certifications

     HTB1pos.mjnD8KJjSspbq6zbEXXaG

    Layanan kami & FAQ

    HTB1y6wQIVXXXXbVaXXXq6xXFXXXL

     HTB1fYkWIVXXXXbBXVXXq6xXFXXXu 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!