Contact Us

Tianjin Bluekin Industries Limited Established

alamat

Rm 1110, Gedong 2,

HengwaMansion, Dagu Jalan,

Kecamatan Cijulang, Tianjin 300202 Cina

Surélék

  service@bluekin.com

telepon

Tel: 86-22-58196340

Fax: 86-22-58196345

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami