• KELEBIHAN PABRIK KELEBIHAN PABRIK

    KELEBIHAN PABRIK

    Leuwih ti lima belas taun pangalaman dina produksi jeung ékspor, Pabrik ngawengku aréa 3000 méter pasagi, The total nilai ékspor taunan ngahontal 20 juta USD, leuwih ti 300 staf.Maca deui
  • KELEBIHAN PRODUK KELEBIHAN PRODUK

    KELEBIHAN PRODUK

    Mimitian ti bahan baku shipped ka pabrik, sadaya produk urang anu rutin sarta mastikeun dites jeung inspected ku pagawe sarta tanaga kontrol kualitas dina unggal prosés.[ .. ]Maca deui
  • KELEBIHAN TIM KELEBIHAN TIM

    KELEBIHAN TIM

    Kami ngagaduhan tim penjualan anu mumpuni, berpengalaman sareng terampil, terang pisan kana syarat sareng spésifikasi klien, jasa online 24 jamMaca deui

Tianjin Bluekin Industries Limited diadegkeun

天津惠好国际贸易有限公司

Tianjin Bluekin Industries Limited Didirikeun taun 2011, Urang lokasina di Room 1110, Gedong 2, Henghua Mansion, Dagu Selatan Jalan, District Hexi, Tianjin Kota kalawan aksés transportasi merenah.
Diajar deui

KAMISADUNYA

BLUEKIN ngabentuk sistem saless sampurna sorangan kalawan ratusan customer sakuliah dunya, popularitas tinggi, creditworthiness jeung brand favorit di duanana pasar internasional jeung domestik.Misi kami nyaéta pikeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun janten supplier pangsaéna sareng ngadamel produk anu saé pikeun pasar hardware gedong.
tanda01tanda02tanda03tanda04tanda05
  • 20 Taun +

    Tina Pangalaman
  • 10+

    Jalur Produksi
  • 200+

    Pagawe profésional
  • SGS & BV Sertifikasi

NaonUrang ngalakukeun

Misi kami nyaéta pikeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun janten supplier pangsaéna
Sareng ngadamel produk anu saé pikeun pasar gedong

CARA URANG SUNDA

  • 1

    sawahKARYA

  • 2

    PANGALAMANJeung Kaahlian

  • 3

    GO Leungeun Dina Leungeun

PRODUK KAMI:

Sadaya produk urang tunduk kana uji sareng pamariksaan anu ketat dina unggal prosés ku pagawé sareng tanaga QC sacara périodik, mimitian ti bahan baku anu dikirimkeun ka pabrik.

Produkna kedah diuji sareng dipariksa pikeun mumpuni sateuacan diturunkeun ka prosés salajengna, mastikeun kontrol kualitas internal anu ketat.

15 TAUN+

Pausahaan salawasna taat kana pendekatan 'kualitas-berorientasi, layanan munggaran' jeung nyetél pabrik pikeun produk jeung nyadiakeun layanan alus salaku tujuan ngembangkeun urang.

OEM & ODM

Desain + manufaktur.Desain kami kalebet desain produk, desain struktur sareng desain bungkusan, Ngahasilkeun produk anu anjeun peryogikeun pikeun anjeun.

Wilujeng sumping di ngabahas ngolah ODM jeung ngolah OEM

100% ON-TIME laju pangiriman

Ti mimiti kami mastikeun pesenan, kami bakal langsung ngatur produksi, pesenan gancang sareng kiriman ka alamat anjeun, ngajamin henteu ngalambatkeun panggunaan sareng penjualan anjeun.

MASA PEMBAYARAN FLEKSIBEL

Mayar kalayan gampang, Urang tiasa nampi TT, L / C, D / P, PAYPAL, jsb.

Anjeun ogé tiasa milih mayar pesenan ti toko Alibaba kami, 100% panyalindungan hak anjeun.

Alus sanggeus-sales LAYANAN

Kami tiasa nyayogikeun manual pangguna sareng pidéo instalasi.Upami anjeun nampi produk kalayan bungkusan atanapi karusakan anu disababkeun nalika transportasi, kami tiasa ngaluarkeun deui ka anjeun pikeun mastikeun yén anjeun kedah nganggo éta.

  • PRODUK KAMI

  • 15 TAUN+

  • OEM & ODM

  • 100% ON-TIME laju pangiriman

  • MASA PEMBAYARAN FLEKSIBEL

  • Alus sanggeus-sales LAYANAN