Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Пример

Ќе обезбедиме мал примерок за вашиот тест за 3 дена со TNT, DHL, FEDEX

Време на испорака

Ни требаат 25-30 дена за контејнери од 1 * 20 стапки по плаќањето

Плаќање

T/T, 30% однапред или LC на повидок.

САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?