Flexible Plastic Wire Covering / PVC dilapisi Wire Ing Alibaba - China Tianjin Bluekin Industries

Products

Flexible Plastic Wire Covering / PVC dilapisi Wire Ing Alibaba

Short Description:


  • Wooden: $ 700- $ 800 per ton
  • Sumber Kabisan: 1000 ton
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    We wis devoting dhéwé kanggo prodhuksi lan perdagangan kanggo 10 taun, eatablishing hubungan apik karo perusahaan saka AS, Kanada, Mid easten lan ing.

    jeneng Product fleksibel kabel plastik panutup / pvc ditutupi kabel in alibaba
    Length 25m
    tensile 37-43kgs / mm2
    Elogation 16.6-17.5%
    Produksi qty: 1000tons / sasi
    MOQ: 5tons
    Wektu kiriman: 20days sawise pembayaran
    Syarat-syarat pembayaran: T / T, L / C
    aplikasi: digunakake ing nggawe item budaya, seni lan Kerajinan
    ujar Ora teyeng

     

         Keterangan
    0.8mm / 1.2mm 0.9mm /1.3mm
    1.0mm / 1.6mm 1.2mm / 2.0mm
    1.4mm / 2.0mm 1.6mm / 2.4mm
    1.8mm / 2.6mm 1.9mm / 2.9mm
    2.0mm / 3.0mm 2.2mm / 3.2mm
    2.4mm / 3.5mm 2.6mm / 4.0mm
    2.8mm / 4.2mm 3.0mm / 4.2mm

    ukuran liyane minangka dikarepake Panjenengan.

     
    Pictures Product

     HTB1piQim8HH8KJjy0Fbq6AqlpXaI

    Detail produk

     HTB1l2QJm3vD8KJjy0Flq6ygBFXaR

     Packaging & Shipping

     HTB18O4Kmx6I8KJjy0Fgq6xXzVXaG

     produk Hot

     HTB1pKR2eBLN8KJjSZPhq6A.spXax

    Informasi Company

     Tianjin Bluekin Metal Preoducts Co., Ltd.is perusahaan kang specialized ing Manufaktur lan distribusi saka produk hardware products.Our inclide wesi utawa kabel baja, bolong lan netting, anggar lan pager kiriman, kuku lan ngawut-awut, fasteners lan DIY products.The kualitas dhuwur lan layanan bakal ketemu demands.We sing arep maju dadi perusahaan profesional lan competitive

    HTB1DaUtmf2H8KJjy0Fcq6yDlFXaoHTB13Wy3eBLN8KJjSZFPq6xoLXXaVHTB1PfoBmcrI8KJjy0Fhq6zfnpXa7

     

    sertifikasi

     HTB1pos.mjnD8KJjSspbq6zbEXXaG

    Layanan kita & FAQ

    HTB1y6wQIVXXXXbVaXXXq6xXFXXXL

     HTB1fYkWIVXXXXbBXVXXq6xXFXXXu 


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!