• KELEBIHAN PABRIK KELEBIHAN PABRIK

    KELEBIHAN PABRIK

    Luwih saka limalas taun pengalaman ing produksi lan ekspor, Pabrik panutup area 3000 meter persegi, Total Nilai ekspor taunan tekan 20 yuta USD, luwih saka 300 Staff.Waca liyane
  • KELEBIHAN PRODUK KELEBIHAN PRODUK

    KELEBIHAN PRODUK

    Miwiti saka bahan mentah sing dikirim menyang pabrik, kabeh produk kita diuji kanthi rutin lan ketat lan dipriksa dening buruh lan personel kontrol kualitas ing saben proses.[ .. ]Waca liyane
  • KELEBIHAN TEAM KELEBIHAN TEAM

    KELEBIHAN TEAM

    Kita duwe tim sales sing mumpuni, berpengalaman lan trampil, ngerti syarat lan spesifikasi klien, layanan online 24 jamWaca liyane

Tianjin Bluekin Industries Limited diadegake

天津惠好国际贸易有限公司

Tianjin Bluekin Industries Limited Madeg ing 2011, We dumunung ing Kamar 1110, Building 2, Henghua Mansion, Dagu South Road, Hexi District, Tianjin City karo akses transportasi trep.
Sinau luwih lengkap

WESAK NDONYA

BLUEKIN mbentuk sistem dodolan sing sampurna kanthi atusan pelanggan ing saindenging jagad, popularitas dhuwur, kredibilitas lan favorit merek ing pasar internasional lan domestik.Misi kita yaiku nindakake sing paling apik kanggo dadi pemasok paling apik lan nggawe produk sing apik kanggo pasar hardware bangunan.
tandha01tandha02tandha03tandha04tandha05
  • 20 Taun +

    Saka Pengalaman
  • 10+

    Lini Produksi
  • 200+

    Buruh Profesional
  • Sertifikasi SGS & BV

apaWe Do

Misi kita yaiku nindakake sing paling apik kanggo dadi pemasok sing paling apik
Lan nggawe produk apik kanggo pasar bangunan

CARA KARYA

  • 1

    PADANGKARYA

  • 2

    NGALAMILan Keahlian

  • 3

    GO Gandengan tangan

PRODUK KAMI:

Kabeh produk kita ngalami tes lan pemeriksaan sing ketat ing saben proses dening para pekerja lan personel QC kanthi periodik, wiwit saka bahan mentah sing dikirim menyang pabrik.

Produk kasebut kudu diuji lan dipriksa supaya nduweni kualifikasi sadurunge diterusake menyang proses sabanjure, njamin kontrol kualitas internal sing ketat.

15 taun+

Perusahaan tansah netepi pendekatan 'oriented kualitas, layanan pisanan' lan nyiyapake pabrik kanggo produk lan nyedhiyakake layanan sing apik minangka tujuan pangembangan kita.

OEM & ODM

Desain + produksi.Desain kita kalebu desain produk, desain struktur lan desain kemasan, Ngasilake produk sing dibutuhake kanggo sampeyan.

Sugeng rawuh kanggo ngrembug pangolahan ODM lan pangolahan OEM

100% ON-TIME DELIVERY RATE

Saka wayahe konfirmasi pesenan, kita bakal langsung ngatur produksi, pesenan cepet lan pengiriman menyang alamat sampeyan, njamin ora bakal tundha panggunaan lan adol.

TERMA PEMBAYARAN FLEKSIBEL

Mbayar kanthi gampang, Kita bisa nampa TT, L/C, D/P, PAYPAL, etc.

Sampeyan uga bisa milih kanggo mbayar pesenan saka toko Alibaba kita, 100% pangayoman saka hak.

LAYANAN sawise-sales apik

Kita bisa nyedhiyani manual pangguna lan video instalasi.Yen sampeyan nampa produk kanthi kemasan utawa karusakan sing disebabake nalika transportasi, kita bisa menehi maneh produk kasebut kanggo mesthekake yen sampeyan kudu nggunakake

  • PRODUK KAMI

  • 15 taun+

  • OEM & ODM

  • 100% ON-TIME DELIVERY RATE

  • TERMA PEMBAYARAN FLEKSIBEL

  • LAYANAN sawise-sales apik