Kebon anggur Y Post Dipaké Pikeun Sale - Cina Tianjin Bluekin Industries

produk

Kebon anggur Y Post Dipaké Pikeun Sale

Pondok Description:

Product Description  Application of Y fence post:  For protective wire mesh fencing of express highway and express railway; For security fencing of beach farming, fish farming and salt farm; For security of forestry and forestry source protection; For isolation and protecting husbandry and water sources; Fencing posts for gardens, road and houses. Advantage of Y fence post:      1.This kind of fence post enjoys an improved rate of 30% in its mechanical property and physical  propery comp...


  • Pos pager: $ 700- $ 800 per ton
  • Suplai Kamampuhan: 1000 ton
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

     Aplikasi tina Y pos pager: 

    • Pikeun pelindung kawat bolong Anggar sahiji jalan raya express na kareta express;
    • Pikeun Anggar kaamanan ngeunaan pertanian pantai, tani lauk jeung tegalan uyah;
    • Pikeun kaamanan kehutanan jeung sumber kehutanan panyalindungan;
    • Pikeun isolasi sareng ngalindungan Peternakan sarta cai sumber;
    • tulisan Anggar pikeun Kebon, Jalan sarta imah.

    Kauntungannana Y pos pager:

         1.This jenis pos pager enjoys hiji laju ningkat 30% dina sipat mékanis sarta propery fisik dibandingkeun kalawan tulisan baja umum kalawan ukuran bagian sarua;

         2.Have penampilan nice. Gampang dipaké, ku béaya rendah;

         hirup layanan 3.Long.

                               kebon anggur Y pos dipake pikeun diobral
    Materil baja Billet, baja rail
    panjang 1.35m, 1.5m, 1.65m, 1.8m, 2.4m jsb
    beurat 1.58kgs, 1.86kgs, 1.9kgs, 2.04kg / m jsb
    beungeut Héjo dicét, Beureum dicét, Hot dip galvanized, No cet
    pamakéan tegalan Anggar, Anggar taman
    pak-pakan 10pcs / kebat, 200pcs atanapi 400pcs / Usuk
    Produksi QTY: 1000tons / bulan
    MOQ: 1tons
    Waktos pangiriman: 20-30days sanggeus mayar
    istilah pembayaran: T / T, L / C

     

    Gambar produk

     HTB1y177nnnI8KJjSszgq6A8ApXao

    Rincian produk

     HTB1R9sRnBDH8KJjy1zeq6xjepXa0

     Bungkusan & pengiriman barang

     10pcs / kebat, 200pcs atanapi 400pcs / Usuk keur pakebonan pos Y dipaké pikeun dijual. Atawa anjeun bisa milih tipe séjén bungkusan.

     HTB18O4Kmx6I8KJjy0Fgq6xXzVXaG

     produk panas

     HTB1pKR2eBLN8KJjSZPhq6A.spXax

    Émbaran parusahaan

    HTB1DaUtmf2H8KJjy0Fcq6yDlFXaoHTB13Wy3eBLN8KJjSZFPq6xoLXXaVHTB1PfoBmcrI8KJjy0Fhq6zfnpXa7

     

    certifications

     HTB1pos.mjnD8KJjSspbq6zbEXXaG

    Layanan kami & FAQ

    HTB1y6wQIVXXXXbVaXXXq6xXFXXXL

     HTB1fYkWIVXXXXbBXVXXq6xXFXXXu 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !