FAQs

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

samle

Urang baris nyadiakeun sampel leutik keur test anjeun dina 3 poé kalayan TNT, DHL, FEDEX

Waktos pangiriman

Urang kudu 25-30days pikeun 1 * 20ft peti sanggeus mayar

pamayaran

T / T, 30% sateuacanna atanapi LC dina tetempoan.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!