Cina Top Supplier dilas Kawat bolong Dina Panel / Roll (Harga Murah) - Cina Tianjin Bluekin Industries

produk

Cina Top Supplier dilas Kawat bolong Dina Panel / Roll (Harga Murah)

Pondok Description:

Product Description welded wire mesh is welded form superior low carbon steel wire and then galvanized or pvc coated or stainless steel wire and then welded.It features smooth surface,uniform mesh,high stability and gre-at corrosion resistance. 1.Material: low carbon iron wire,stainless steel wire and PVC coated wire 2.Wire diameter:0.4-5.0mm 3.Aperture:1/4″-6″ 4.Welding style: 1-Electro galvanized wire mesh(welded before galvanized, welded after galvanized) 2-Hot-dipped galvaniz...


  • kawat bolong: $ 15- $ 25 per roll
  • Suplai Kamampuhan: 1000 ton
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    dilas kawat bolong ieu dilas formulir punjul kawat baja karbon low lajeng galvanized atanapi PVC coated

    atawa kawat stainless steel lajeng welded.It ciri beungeut rata, bolong seragam, stabilitas tinggi na gre-di lalawanan korosi.

    1.Material:

    kawat beusi karbon low, kawat stainless steel sarta PVC coated kawat

    diaméterna 2.Wire: 0.4-5.0mm

    3.Aperture: 1/4 "-6"

    gaya 4.Welding:

    1-elektro kawat galvanized bolong (dilas saméméh galvanized, dilas sanggeus galvanized)

    2-Hot-dipped galvanized kawat bolong (dilas saméméh galvanized, dilas sanggeus galvanized)

    3-PVC coated dilas kawat bolong

    4- bolong kawat stainless steel dilas

    5.Specification:

    Daptar spésifikasi of supplier luhur Cina dilas kawat bolong di panel / roll (harga mirah)
    bubuka Kawat diaméterna <BWG>
    dina inci Dina métrik Unit (mm)
    1/4 "x 1/4" 6.4mm x 6.4mm 22,23,24
    3/8 "x 3/8" 10.6mm x 10.6mm 19,20,21,22
    1/2 "x 1/2" 12.7mm x 12.7mm 16,17,18,19,20,21,22,23
    5/8 "x 5/8" 16mm x 16mm 18,19,20,21,
    3/4 "x 3/4" 19.1mm x 19.1mm 16,17,18,19,20,21
    1 "x 1/2" 25.4mm x 12.7mm 16,17,18,19,20,21
    1-1 / 2 "x 1-1 / 2" 38mm x 38mm 14,15,16,17,18,19
    1 "x 2" 25.4mm x 50.8mm 14,15,16
    2 "x 2" 50.8mm x 50.8mm 12,13,14,15,16
     tur ukuranana bolong deui

     

    bolong kawat 6.Welded Paké

    Dilas kawat pager-Galvanized

    · Galvanized kawat mibanda konstruksi dilas.

    · Galvanized saméméh patri, nu nyadiakeun finish lemes ka beungeut kawat.

    · Nawarkeun rigidity jeung kakuatan pikeun rupa-rupa lampu-tugas proyék cutdoor pager.

    Dilas kawat pager-vinyl coated Hideung atanapi Héjo

    · Palapis poli leuwih kawat galvanized nyadiakeun panyalindungan tambahan ti korosi.

    · Kanggo yard, Kebon, sarta pets; blends ogé kalayan lingkungan.

    Dilas Ekonomi pager-Galvanized

    · Galvanized kawat mibanda konstruksi dilas.

    · Galvanized saméméh patri, nu nyadiakeun finish lemes ka kawat surfance.

    · Nawarkeun rigidity jeung kakuatan pikeun rupa-rupa lampu-tugas proyék pager outdoor.

    Dilas Ekonomi pager-vinyl coated Héjo

    · Palapis poli leuwih kawat galvanized nyadiakeun tambahan formulir panyalindungan korosi.

    · Kanggo yard, Kebon, sarta pets; blends ogé kalayan lingkungan.

    tomat hansip

    · Nyegah sprawl tutuwuhan jeung jadi ruksak nyadiakeun aksés gampang pikeun buah.

    · Duapuluh kaki roll ngajadikeun 4 cages cylindrical.

    Rabbit Shield

    · Dirarancang pikeun pamakéan ku sato leutik jeung manuk boh ngawadahan tur panangtayungan.

    · Bolong leuwih badag ka arah luhur pager ngamungkinkeun ananimals jeung manuk boh ngawadahan tur panangtayungan.

    · Bolong leuwih badag ka arah luhur pager ngamungkinkeun sato ningali liwat lamun penned; bolong leutik deukeut handap

      nyegah aksés nalika pager anu dipaké sabudeureun sayuran jeung tutuwuhan rawan lianna.

     

    Gambar produk

     HTB1BmCUm63z9KJjy0Fmq6xiwXXaj

    Rincian produk

     HTB1a1yhohPI8KJjSspfq6ACFXXag

     Bungkusan & pengiriman barang

     pilem plastik, Usuk kai, pakét bulk atanapi sakumaha paménta anjeun mirah tegalan embe pager keur diobral.

     HTB18O4Kmx6I8KJjy0Fgq6xXzVXaG

     produk panas

     HTB1pKR2eBLN8KJjSZPhq6A.spXax

    Émbaran parusahaan

    HTB1DaUtmf2H8KJjy0Fcq6yDlFXaoHTB13Wy3eBLN8KJjSZFPq6xoLXXaVHTB1PfoBmcrI8KJjy0Fhq6zfnpXa7

     

    certifications

     HTB1pos.mjnD8KJjSspbq6zbEXXaG

    Layanan kami & FAQ

    HTB1y6wQIVXXXXbVaXXXq6xXFXXXL

     HTB1fYkWIVXXXXbBXVXXq6xXFXXXu 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !