Kanada Popular Cipondoh, Tangerang Sapi Metal T Post Pikeun Penjualan - Cina Tianjin Bluekin Industries

produk

Kanada Popular Cipondoh, Tangerang Sapi Metal T Post Pikeun Penjualan

Pondok Description:

Product Description characteristics: • T design resists bending • Heavier and stronger than U posts • Swaged anchor plates give posts stability • Rail steel naturally resistant to weathering • Easy to drive into ground – no holes to dig • Strong holding power for any type of fence • Galvanized posts meet Federal Highway specs with superior rust resistance • Studs prevent fence fabric from riding up or down the post  • Fence fabric attached securely to post by pre-formed metal clips •...


  • Pos pager: $ 700- $ 800 per ton
  • Suplai Kamampuhan: 1000 ton
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    ciri:

    • design T resists bending
    • heavier tur kuat ti U tulisan
    • Swaged pelat jangkar masihan tulisan stabilitas
    • Rail baja alami tahan ka weathering
    • Mudah ngajalankeun kana taneuh - euweuh liang pikeun ngagali
    • kakuatan nahan kuat pikeun sagala jenis pager
    • Galvanized tulisan papanggih specs Federal Highway kalawan punjul lalawanan karat
    • Studs nyegah lawon pager tina tunggang kaluhur atanapi kahandap ka pos 

    • lawon pager napel aman posting ku pre-kabentuk klip logam

    • pelat jangkar tiis ngajalin masangkeun

    aplikasi:

    Hal ieu ieu widly dipaké salaku handap:

    • Jalan Raya pager
    • wates kamajuan
    • Salju rojongan pager
    • Ladang na pager lapang
    • Tangkal sarta rojongan rungkun
    • Rusa na satwa pager
    • pager Keusik pikeun pangropéa dune
    • TPA na pager situs konstruksi

            Kanada logam sapi item populér t pos keur jualan
    Materil baja billet
    beurat 0.85,0.95,1.25,1.33lbs / ft
    beungeut dicét, Hot dip galvanized, No cet
    pamakéan tegalan Anggar, Anggar taman
    pak-pakan 200pcs / Usuk.
    Produksi QTY: 1000tons / bulan
    MOQ: 1tons
    Waktos pangiriman: 20-30days sanggeus mayar
    istilah pembayaran: T / T, L / C

     

    Gambar produk

     HTB12sJzXv9TBuNjy0Fcq6zeiFXaG

    Rincian produk

     HTB178tyXx9YBuNjy0Ffq6xIsVXaU

     Bungkusan & pengiriman barang

    Aya rupa-rupa bungkusan keur diobral panas dipake kawat bolong kandang keur rabbit.Or Anjeun bisa milih jenis séjén.

     HTB18O4Kmx6I8KJjy0Fgq6xXzVXaG

     produk panas

     HTB1pKR2eBLN8KJjSZPhq6A.spXax

    Émbaran parusahaan

    HTB1DaUtmf2H8KJjy0Fcq6yDlFXaoHTB13Wy3eBLN8KJjSZFPq6xoLXXaVHTB1PfoBmcrI8KJjy0Fhq6zfnpXa7

     

    certifications

     HTB1pos.mjnD8KJjSspbq6zbEXXaG

    Layanan kami & FAQ

    HTB1y6wQIVXXXXbVaXXXq6xXFXXXL

     HTB1fYkWIVXXXXbBXVXXq6xXFXXXu 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !