China Top Supplier Gandheng Wire Mesh Ing Panel / Roll (Price Murah) - China Tianjin Bluekin Industries

Products

China Top Supplier Gandheng Wire Mesh Ing Panel / Roll (Price Murah)

Short Description:

Product Description welded wire mesh is welded form superior low carbon steel wire and then galvanized or pvc coated or stainless steel wire and then welded.It features smooth surface,uniform mesh,high stability and gre-at corrosion resistance. 1.Material: low carbon iron wire,stainless steel wire and PVC coated wire 2.Wire diameter:0.4-5.0mm 3.Aperture:1/4″-6″ 4.Welding style: 1-Electro galvanized wire mesh(welded before galvanized, welded after galvanized) 2-Hot-dipped galvaniz...


  • kabel bolong: $ 15- $ 25 saben muter
  • Sumber Kabisan: 1000 ton
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    gandheng kabel bolong iki gandheng wangun unggul kabel baja karbon kurang lan banjur galvanis utawa pvc ditutupi

    utawa kabel baja stainless banjur welded.It fitur Gamelan lumahing, bolong seragam, stabilitas lan GRE-ing resistance karat.

    1.Material:

    Wooden karbon kurang, kabel baja stainless lan PVC ditutupi kabel

    diameteripun 2.Wire: 0.4-5.0mm

    3.Aperture: 1/4 "-6"

    gaya 4.Welding:

    1-Electro kabel galvanized bolong (gandheng sadurunge galvanized, gandheng sawise galvanized)

    2-Hot-dipped galvanized kabel bolong (gandheng sadurunge galvanized, gandheng sawise galvanized)

    3-PVC ditutupi gandheng kabel bolong

    4- bolong kabel baja stainless gandheng

    5.Specification:

    Dhaftar spesifikasi Supplier ndhuwur China gandheng kabel bolong ing panel / muter (rega mirah)
    opening Wire Diameter <BWG>
    ing inch Ing meter unit (mm)
    1/4 "x 1/4" 6.4mm x 6.4mm 22,23,24
    3/8 "x 3/8" 10.6mm x 10.6mm 19,20,21,22
    1/2 "x 1/2" 12.7mm x 12.7mm 16,17,18,19,20,21,22,23
    5/8 "x 5/8" 16mm x 16mm 18,19,20,21,
    3/4 "x 3/4" 19.1mm x 19.1mm 16,17,18,19,20,21
    1 "x 1/2" 25.4mm x 12.7mm 16,17,18,19,20,21
    1-1 / 2 "x 1-1 / 2" 38mm x 38mm 14,15,16,17,18,19
    1 "x 2" 25.4mm x 50.8mm 14,15,16
    2 "x 2" 50.8mm x 50.8mm 12,13,14,15,16
     lan ukuran bolong liyane

     

    bolong kabel 6.Welded Gunakake

    Gandheng kabel Pager-Galvanized

    · Galvanized kabel karo construction gandheng.

    · Galvanized sadurunge welding, kang menehi Rampung Gamelan lumahing kabel.

    · Nawakake rigidity lan kekuatan kanggo macem-macem cahya tugas proyèk cutdoor pager.

    Gandheng kabel Pager-Vinyl ditutupi Black utawa Green

    · Nutupi Akeh liwat kabel galvanized menehi pangayoman tambahan saka korosi.

    · Kanggo yard, Kebon, lan pets; campuran uga karo lingkungan.

    Gandheng Ekonomi Pager-Galvanized

    · Galvanized kabel karo construction gandheng.

    · Galvanized sadurunge welding, kang menehi Rampung Gamelan kanggo kabel surfance.

    · Nawakake rigidity lan kekuatan kanggo macem-macem cahya tugas proyèk pager ruangan.

    Gandheng Ekonomi Pager-Vinyl ditutupi Green

    · Nutupi Akeh liwat kabel galvanized menehi tambahan wangun pangayoman karat.

    · Kanggo yard, Kebon, lan pets; campuran uga karo lingkungan.

    tomat Guard

    · Ngalangi sprawl tanduran lan rot nyedhiyakake akses gampang kanggo woh.

    · Twenty mlaku muter ndadekake 4 kandang bentuke silinder.

    Engagement Shield

    · Dirancang kanggo nggunakake kewan cilik lan manuk kanggo loro containment lan pangayoman.

    · Bolong Larger menyang ndhuwur pager ngidini ananimals lan manuk kanggo loro containment lan pangayoman.

    · Bolong Larger menyang ndhuwur pager ngidini kéwan kanggo ndeleng liwat yen langkung saé; bolong cilik near ngisor

      ngalangi akses nalika pager digunakake watara sayuran lan tetanduran ngrugekke liyane.

     

    Pictures Product

     HTB1BmCUm63z9KJjy0Fmq6xiwXXaj

    Detail produk

     HTB1a1yhohPI8KJjSspfq6ACFXXag

     Packaging & Shipping

     film plastik, pallet kayu-kayuan, paket akeh utawa minangka dikarepake kanggo mirah farm wedhus pager for sale.

     HTB18O4Kmx6I8KJjy0Fgq6xXzVXaG

     produk Hot

     HTB1pKR2eBLN8KJjSZPhq6A.spXax

    Informasi Company

    HTB1DaUtmf2H8KJjy0Fcq6yDlFXaoHTB13Wy3eBLN8KJjSZFPq6xoLXXaVHTB1PfoBmcrI8KJjy0Fhq6zfnpXa7

     

    sertifikasi

     HTB1pos.mjnD8KJjSspbq6zbEXXaG

    Layanan kita & FAQ

    HTB1y6wQIVXXXXbVaXXXq6xXFXXXL

     HTB1fYkWIVXXXXbBXVXXq6xXFXXXu 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !