Canada Popular Item Sapi Metal T Post Sales - China Tianjin Bluekin Industries

Products

Canada Popular Item Sapi Metal T Post Sales

Short Description:

Product Description characteristics: • T design resists bending • Heavier and stronger than U posts • Swaged anchor plates give posts stability • Rail steel naturally resistant to weathering • Easy to drive into ground – no holes to dig • Strong holding power for any type of fence • Galvanized posts meet Federal Highway specs with superior rust resistance • Studs prevent fence fabric from riding up or down the post  • Fence fabric attached securely to post by pre-formed metal clips •...


  • Kirim pager: $ 700- $ 800 per ton
  • Sumber Kabisan: 1000 ton
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    ciri:

    • desain T nulak mlengkung
    • Rodok abot lan kuwat saka U postingan
    • swaged piring anchor menehi postingan stabilitas
    • Rail baja alamiah tahan kanggo cuaca
    • Gampang kanggo drive menyang lemah - ora bolongan kanggo dig
    • daya nyekeli Kuwat kanggo samubarang jinis pager
    • Galvanized postingan ketemu spek Federal Highway karo unggul resistance teyeng
    • murid nyegah kain pager saka nunggang munggah utawa mudhun ing post 

    • kain pager ditempelake aman kanggo ngirim dening wis kawangun klip logam

    • piring Anchor kadhemen palsu kanggo ngirim

    aplikasi:

    Punika iki widly digunakake minangka ngisor:

    • Highway pager
    • Wates panandha
    • Snow support pager
    • Farm lan pager lapangan
    • Tree lan support shrub
    • Deer lan satwa pager
    • pager Sand kanggo pangopènan dune
    • TPA lan pager situs construction

            Canada logam sapi item populer t kirim kanggo dodolan
    Materil baja billet
    bobot 0.85,0.95,1.25,1.33lbs / ft
    lumahing dicet, Hot dip galvanis, Ora Paint
    Dianggo farm anggar, anggar Taman
    packing 200pcs / pallet.
    Produksi qty: 1000tons / sasi
    MOQ: 1tons
    Wektu kiriman: 20-30days sawise pembayaran
    Syarat-syarat pembayaran: T / T, L / C

     

    Pictures Product

     HTB12sJzXv9TBuNjy0Fcq6zeiFXaG

    Detail produk

     HTB178tyXx9YBuNjy0Ffq6xIsVXaU

     Packaging & Shipping

    Ana akeh jinis packaging for sale panas digunakake kabel bolong kandhang kanggo rabbit.Or sampeyan bisa milih jinis liyane.

     HTB18O4Kmx6I8KJjy0Fgq6xXzVXaG

     produk Hot

     HTB1pKR2eBLN8KJjSZPhq6A.spXax

    Informasi Company

    HTB1DaUtmf2H8KJjy0Fcq6yDlFXaoHTB13Wy3eBLN8KJjSZFPq6xoLXXaVHTB1PfoBmcrI8KJjy0Fhq6zfnpXa7

     

    sertifikasi

     HTB1pos.mjnD8KJjSspbq6zbEXXaG

    Layanan kita & FAQ

    HTB1y6wQIVXXXXbVaXXXq6xXFXXXL

     HTB1fYkWIVXXXXbBXVXXq6xXFXXXu 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !